Inspiratiedag voor het goede doel “Muziek aan bed”

Goede doel actie

Inspiratiedag voor het goede doel “Muziek aan bed”

Voor de stichting ‘Muziek aan bed’ organiseren wij een inspiratiedag. ‘Muziek aan bed’ biedt in kwetsbare tijden ‘een magisch muzikaal moment die troost, hoop, afleiding en meer geeft in ziekenhuizen en zorginstellingen.’

Je kunt je inschrijven voor een ontspannende voetreflexmassage (45 minuten). Voor deze massage vragen wij €20,00. Voetreflexologie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, verbetert de energie- en bloeddoorstroming en beïnvloedt het zenuwstelsel op een positieve manier. Ben je nieuwsgierig wat deze massage voor jou kan betekenen? Voel je welkom.

Daarnaast biedt Lisette twee workshops aan. Om 12.30 uur start de workshop ‘Kracht van binnenuit’, deze onbewuste wereld zit in ons allemaal. En om 14.30 uur geeft zij de workshop ‘Bepaal de koers van jouw leven’, je gaat ontdekken wat jouw reis is, waar je nu bent, waar je naar toe wilt en waar je verlangen zit. Bevind jij je op dit moment in de zee van rust of juist in de zee van mogelijkheden? Voor deze workshops vragen wij een bijdrage naar eigen invulling. Spreken deze thema’s jou aan en wil je hiermee aan de slag? De workshop heb ik gebaseerd op de belevingswereld van Jean Klare. Na afloop kun je dit boek meteen kopen zodat je er thuis verder mee kunt.

Verder gaat Brigitte overheerlijke bananenbrood bakken (naar recept van Amber Alberda: suikervrij en speltmeel). Je kunt voor €7,50 dit brood bestellen. We stemmen met je af of je het brood op 18 juli komt ophalen of dat we het de week erna bij je langsbrengen (alleen in Sassenheim). Op dit moment zijn er al 19 broden bestel!

 

Praktische informatie

Datum: 18 juli
Tijd: 11.00 uur t/m 17.00 uur
Locatie: Centrum Sassenheim Teylingen

Link naar het event FB
Link naar Bewust bollenstreek 

Aanmelden:

Voetreflexmassage Caroline van den Ende: studiopuurvv@gmail.com
Workshops Lisette Goldman: info@lisettegoldman.nl
Bananenbrood Brigitte Schinck: studiopuurvv@gmail.com

Na aanmelding ontvang je alle gegevens, qua locatie.

Mocht je onze actie willen steunen d.m.v. een donatie dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

No Comments

Add your comment