Innerlijke belevingswereld

workshop werken met beeld

Innerlijke belevingswereld

Werken met beeld

Het leuke en mooie van het werken met beeld is dat het blijft resoneren. Wat bedoel ik hiermee? Je maakt vanuit een ontspannen setting contract met je. onbewuste wereld. Ik zorg door middel van een geleide meditatie dat je wat makkelijker toegang krijgt tot jouw onbewuste wereld. Je hoeft helemaal niet goed te zijn in mediteren, het enige wat je mag doen is naar mij luisteren en dit volgen.

Deze onbewuste wereld zit in ons allemaal. Het is niet altijd makkelijk om erbij te komen. Dit kan komen door dat we druk zijn, ons ego in de weg zit, wij te veel (na)denken.

Op het moment dat je vanuit het onbewuste gaat kijken wat je verlangens en dromen zijn merk je dat het veel krachtig is. Dit doordat je kijkt naar wat je diep van binnen wilt. Dit wordt ook wel het Zelf genoemd.

Nu je dit weet kan je ook mee gaan in het resoneren, het werkt namelijk door. Je maakt een prachtig werk met beeld dat jouw diepste verlangen/droom/wens laat zien en hier ga je mee aan de slag. Je zult zien dat deuren open gaan onderweg en dat zaken/momenten/dingen op je pad komen die nodig zijn om je verder te begeleiden naar je verlangen. Dit beeld dat je maakt vanuit je Zelf kan een uitwerking hebben van 5 jaar. Des te meer reden om hem mooi en persoonlijk te maken.

Je kunt dit beeld van je innerlijke binnenwereld maken op een onderdeel zoals je werk of je lifestyle of gewoon op je hele Zijn. Jij bent namelijk meer dan alleen je werk, je bent een mens vol met potentieel. Ik bied je via deze workshop de mogelijkheid om meer zicht te krijgen op jouw potentieel, wat kun je nog ontwikkelen, waar liggen je talenten, je dromen en je mogelijke angsten.

Hoe ziet de workshop eruit?

1. Ik begeleid je met een oefening om dichterbij je onbewuste te komen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alle antwoorden in ons zitten en deze oefening helpt je om daar wat dichterbij te komen.

2. Vervolgens krijg je een aantal vragen die je helpen meer bewustzijn te krijgen.

3. Daarna ga je het liefst in stilte aan de slag met het maken van jouw persoonlijke beeld van je belevingswereld.

4. Klaar? Wij gaan deze nabespreken om te ontdekken wat het je allemaal te vertellen heeft.

Je zult versteld staan!

De kosten voor deze workshop inclusief 1 op 1 coach gesprek zijn €130,-
Wil je in groepsverband de workshop volgen dan kan dat ook! De kosten zijn €44,- De volgende data staan op de planning:

Nieuwe data komen eraan!

Schrijf je nu in via het contactformulier.

 

Comments: 18

 1. Nadine Sabine schreef:

  Wat een bijzondere ervaring. Van je onderbewust zijn naar je bewust zijn. Fijn dat je met dit moodboard iets tastbaars hebt. Echt een aanrader voor iedereen. Bedankt!

 2. Julia schreef:

  Het was een bijzonder fijne ervaring. Het heeft mijn ogen weer geopend en weer nieuwe inzichten heeft gegeven. Echt een aanrader.

 3. Jerney schreef:

  Een aanrader deze workshop! Ik ben totaal niet zweverig, maar kon helemaal meegaan in de geleide meditatie. Onafgebroken heb ik volledig op gevoel mijn moodboard samengesteld. Niet alleen heel leuk om te doen, maar ook bijzonder wat je er achteraf allemaal uit op kunt maken! En het klopt ook echt. Ik ben geen kunstenaar, maar mijn moodboard krijgt zeker een plekje aan de muur.

 4. René schreef:

  Afgelopen donderdag de workshop over een moodboard maken mogen ontvangen. Aan de ene kant sceptisch maar toch ook weer nieuwsgierig.
  De geleide meditatie en de vragen die daarop volgden zette me wel aan het denken.
  Vervolgens het moodboard gemaakt, het ging redelijk vanzelf. Dus geen “moet” 😁 board.
  De uitleg over het gemaakte was zeer verrassend. Wat je al dan wel of niet bewust of onbewust gefabriceerd hebt.
  Bedankt voor de verhelderende workshop Lisette.

 5. Martin schreef:

  Vorige week donderdag meegedaan met de workshop Moodboard maken. Ik was er reeds bekend mee maar kreeg toch weer nieuwe informatie, zeker wat betreft de verklaring wat er op je moodboard staat. Grappig dat in de loop van de tijd het moodboard zichzelf verklaard. Dank je wel voor de leuke workshop Lisette en veel succes met je coachingspraktijk.

 6. Agnieta schreef:

  Deze week heb ik deelgenomen aan de workshop Moodboard maken. Verrassend hoe je met de goede begeleiding van Lisette op je gevoel een moodboard maakt waar zoveel uit te halen is. Het was een verhelderende en bijzondere ervaring. Zeker een aanrader deze workshop !

  • Irene schreef:

   Wauw… afgelopen zondag de workshop gedaan. Heerlijk buiten in alle rust. Bijzonder wat het maken van een mood bord teweeg brengt. Mooie inzichten en stof tot nadenken… een aanrader voor iedereen!

 7. Marjan schreef:

  Wauw wat een ervaring. Spot on!!

 8. angela schreef:

  Leuke inspirerende workshop! Echt een aanrader

 9. Inge Hoogeveen schreef:

  Heel fijn en inspirerend. Goed om inzicht te krijgen in jezelf.

 10. h⭐️i LISETTE,

  dank voor de leuke avond! Ik heb heerlijk zitten scheuren en plakken en ben blij met mijn kunstwerk, waar jij naderhand nog wat jungiaanse duidingen ’op plakte’ en wat karakteristieken bij hoofdkleuren voorlas. Zelf neem ik er vaak niet de tijd voor om hiervoor te gaan zitten, dus daarom was ik blij met deze gelegenheid! het moodboard komt naast de twee eerdere van zo’n vijf en tien jaar geleden te hangen, dus de timing is fantastisch! dank!!

 11. Renske schreef:

  Echt een aanrader! Jezelf vanuit binnen bekijken en je (eigen) antwoorden terug te vinden op je moodboard!

  • Gebruiker avatar lisettegoldman schreef:

   prachtig om terug te lezen hoe het visionboard helpt om bewustzijn te creëren.

 12. Jan-Dirk schreef:

  Heel interessant en bijzonder hoe je gedachten/gevoelens en lichaam bewust en onbewust met elkaar samenwerken om met woorden en plaatjes tot een moodboard samen te komen. En dat je lichaam tijdens het één op één gesprek al aangeeft/uit kunt maken wat er op je moodboard geplakt/geschreven staat. Goede begeleiding van Lisette, bedankt daarvoor!

 13. Kim schreef:

  Het maken van een visionboard na de geleide meditatie voelde heel fijn en natuurlijk.
  Het persoonlijke gesprek met Lisette over het visionboard vond ik super interessant.
  Wauw! Wat een mooie inzichten kreeg ik. Niet alleen tijdens het gesprek maar ook nog er na. Echt concrete dingen die ik toe kan passen in mijn leven. Bedankt Lisette voor je professionele en fijne begeleiding.

 14. A Edelaar schreef:

  Ik vond het erg leuk en leerzaam om bij Lisette de workshop visionboard te doen. Eerst aan de slag met een meditatie, daarna aan de “knutsel”. Mooi om te zien hoe je onderbewuste in je visionboard vertaald wordt naar het hier en nu.

  Er kwamen uit het visionboard een aantal herkenbare zaken maar ook nieuwe onderwerpen naar boven waar ik nu mee aan de slag kan. Leuk om daar op zo’n praktische manier achter te komen.

 15. […] biedt Lisette twee workshops aan. Om 12.30 uur start de workshop ‘Kracht van binnenuit’, deze onbewuste wereld zit in ons allemaal. En om 14.30 uur geeft zij de workshop ‘Bepaal de […]

Add your comment