Talent Assessment

Ontdek jouw talenten

Talent Assessment

“Wie zich bewust is van zijn drijfveren, zijn sterke kanten én zijn schaduwkanten, heeft de sleutel in handen tot succesvol werken en leven. Natuurlijk potentieel is immers gemakkelijk en duurzaam ontwikkelbaar door middel van training of coaching.”

Dit is wat Odin Company – de ontwikkelaar van het ODC-  zegt over de meting.

ODC ASSESSMENT

 

Wil jij in beweging komen maar weet je op dit moment niet goed hoe? Sta je op een keerpunt in je leven? Loop je vast? Of heb je juist behoefte aan meer richting en duidelijkheid?

Schrijf je dan in voor het ODC, een gevalideerde en waardevolle assessment-tool met uitzonderlijke resultaten bij het meten van jouw gedrag, drijfveren en talent.

 

De meting:
  • Biedt een heldere scheiding tussen natuurlijke kracht en aangeleerd -en daarmee kwetsbaar- gedrag;

  • Geeft inzicht in natuurlijke competenties, ontwikkelbare competenties en moeilijk ontwikkelbare competenties;

  • Helpt succesvolle teams samen te stellen op basis van wérkelijke kwaliteiten;

  • Geeft zicht op onbewuste drijfveren;

  • Voorspelt functioneel én disfunctioneel gedrag onder (grote) stress.

De ODC-meting brengt aan de hand van een paar ‘eenvoudige’ vragen jouw bewuste en onbewuste drijfveren in beeld. De meting geeft je inzicht in wat je natuurlijke en kwetsbare krachten zijn en wat je daarvan wel en niet hebt ontwikkeld. Zo kan de meting je prachtige richting en houvast geven voor je ontwikkeling.

De analyse helpt je om meer inzicht te krijgen in jouw passie, waar loopt je warm voor. Je ontdekt jouw purpose, waar gaat je energie van stromen, je hart sneller van kloppen, waar word je blij van? 

Stuur gerust een berichtje voor meer informatie.

 

 

Comments: 3

  1. Marielle schreef:

    Als investering in en cadeau aan mezelf het gehele traject gevolgd bij Lisette met de ODC meting en de twee workshops. Op advies van Lisette mijn werkgever gevraagd of ze wilde bijdragen aan het traject, waarna ik de helft vergoed heb gekregen uit mijn persoonlijk ontwikkelbudget! Al super veel verschillende hulpmiddelen geprobeerd en niemand leek mij in beweging te krijgen, maar bij Lisette gebeurde er gelijk na de eerste sessie al iets. De workshops met meerdere mensen waren super leerzaam, interessant en er heerste een prettige sfeer in de kleine groep. De ODC meting heeft mij een helder inzicht gegeven in mijn kansen en valkuilen. Het gehele traject heeft mij echt super goed geholpen, ik ben blij dat ik het volledige traject heb afgerond. Lisette is een super fijn mens en heeft mij altijd het gevoel gegeven oprechte aandacht te hebben voor mij. Oprecht een waardevolle investering in jezelf!

  2. […] nog een stap dieper dan bied ik de mogelijkheid om te werken met de de gedragsanalyse en de talenten assessment.  De DISC analyse geeft je inzicht in je gedrag en drijfveren. De ODC analyse deze assessment […]

Add your comment