Nieuwe coachpraktijk voor coaching en brainspotting

coaching, brainspotting, persoonsontwikkeling, Lisette Goldman

Nieuwe coachpraktijk voor coaching en brainspotting

Sinds eind april is mijn nieuwe praktijk geopend. Ik ben hier ongelofelijk blij en trots op dat ik het graag met je wil delen.

Vorig jaar september is er een prachtige nieuwe huis en daarmee een nieuwe praktijk op ons pad gekomen. Er moest veel aan gebeuren maar wij wisten dat dit een plek voor ons is. De laatste jaren hebben wij steeds meer de wens gehad om meer groen om ons heen te hebben. Dit huis was met zijn grote groene tuin dan ook een plek waar wij graag wilde wonen.

Nu 8 maanden verder is het een plek geworden die voelt alsof wij iedere dag met vakantie zijn. Er is hard gewerkt en de voormalig garage is mijn nieuwe praktijk geworden. Ik wil dit natuurlijk ook graag met jou delen en daarom heb ik voor iedereen een welkomstarief. Merk jij dat je wel met jezelf aan de slag wil of herken je een van de volgende punten (of meerdere) neem dan gerust eens contact op.

  • Merk je al langere tijd dat je steeds tegen hetzelfde issue aanloopt?
  • Zijn er triggers die je steeds weer uit je flow halen?
  • Merk je dat je constant opzoek bent naar een balans?
  • Wil je meer rust ervaren?
  • Is er veel boosheid of verdriet?
  • Of wil je gewoon eens ervaren hoe ik werk, dat mag natuurlijk ook!

Bel of mail gerust voor een intake/kennismakingsgesprek en wij ontmoeten elkaar in mijn nieuwe coachpraktijk!

Besluit je na de eerste sessie verder te gaan dan heb ik verschillende pakket waaruit je kunt kiezen. Ieder pakket kunnen wij gezamenlijk afstemmen op jouw ontwikkel behoefte. De verschillende trajecten zijn mogelijk met 5 of 7 sessies. Wil je net wat meer dan heb ik ook coachprogramma’s. Dit programma stemmen wij helemaal af op jouw behoeften.

 

No Comments

Add your comment