Mini ochtend retraite

Mini ochtend retraite

Ik organiseer deze mini retraite speciaal voor jou. Het is een moment voor jezelf in combinatie met een inzichtsworkshop. Met een kleine groep gaan wij deze ochtend tijd besteden aan ons zelf omdat een moment met 100% aandacht voor jou en hoe het met je gaat zo belangrijk is.

Waar gaan wij mee werken

In deze ochtend doorlopen wij kort de volgende 4 gebieden: Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel

Fysiek

Je fysieke gesteldheid is belangrijk om goed te kunnen functioneren. Je kunt je moe voelen, terwijl je ook het gevoel hebt altijd “aan” te staan. Als je altijd “aan” staat, komt je zenuwstelsel niet tot rust en dat kan leiden tot paniek- en angstgevoelens. Dit wordt veroorzaakt door stresshormonen zoals cortisol, die door je lijf razen. Stress geeft een vlucht of paniekreactie, veroorzaakt minder goed slapen, hoge hartslag en snelle ademhaling, die op hun beurt weer een paniek of angst reactie kunnen uitlokken. Een vicieuze cirkel. Tijdens de mini retraite krijg op het einde een oefening mee naar huis zodat je na de workshop je  zenuwstelsel in rust en balans kunt blijven houden.

         Mentaal

Gedachten en overtuigingen, heb je vaak meegekregen vanuit je opvoeding, geloof, school enz.  Dit beïnvloed je emoties en het gevoel voor wie jij bent, ze vormen je zelfbeeld. Gedachten en overtuigingen zijn jouw krachtigste instrument.
Juist de gedachten en overtuigingen waar jij je niet bewust van bent kunnen zeer belemmerend zijn want dit kan je functioneren in de weg zitten.
Tijdens de mini retraite gaan we jouw gedachten en overtuigingen liefdevol bekijken, waardoor je tot andere inzichten kunt komen en afscheid kunt nemen van gedachten en overtuigingen die niet meer voor jou werken. Een inzicht geeft altijd een nieuw uitzicht.
Emotioneel
Emoties als angst, verdriet en boosheid kunnen, wanneer je je niet bewust bent van deze emoties, vast gaan zitten in je lichaam. Hierdoor kun je allerlei lichamelijke klachten ervaren. Samen kijken we, welke emoties jij ervaart en waar je deze emoties in je lichaam voelt?
Tijdens de mini retraite leer je, dat een emotie iets is dat je in je lichaam kunt voelen en dat je een emotie ook weer los kunt laten. Zo kun je jezelf bevrijden van heftige emoties. Daardoor wordt je rustiger en kan je lichaam en denken ontspannen.
Spiritueel
Spiritueel zijn heeft niets met “geloof” te maken. Spiritueel zijn betekent: dat je je bewust bent dat je meer bent dan alleen je lichaam. Wij mensen staan niet los van de natuur, wij zijn er een onderdeel van. Echter wij zijn bewuste wezens, die kunnen kiezen.
Tijdens de retraite ga je naar jouw binnenwereld en contact maken met jouw energiebron. Sta jij open voor spiritualiteit en bewustZijn? Dan gaat er een nieuwe wereld voor je open.
Lijkt het jou fijn om een ochtend tijd aan jezelf te besteden, de rust te ervaren en met meer inzicht naar huis te gaan, meld je dan aan voor deze mini retraite.
De kosten bedragen 55 euro per persoon, incl materiaal, thee en koffie.

Data:

20 maart 2024 9:30-11:30 uur 24 april 2024 9:30-11:30 uur Aanmelden kan via info@lisettegoldman.nl of 0619282929.
Wil je liever individueel aan de slag met deze onderdelen, dan kan dat uiteraard ook. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Comments: 1

  1. Wendy Wijtman schreef:

    Een heerlijke ochtend aan mezelf mogen besteden in een heerlijke omgeving. Inspirerend, bijzonder en nieuwe inzichten… absoluut een aanrader.

Add your comment