“Help” ik loop vast in mijn leven!

brainspotting coaching persoonsontwikkeling

“Help” ik loop vast in mijn leven!

Wat nu?

Brainspotting alleen voor het verwerken van een trauma?

Zeker niet!

Loop je vast in je leven, worstel je met keuzes maken, ervaar je angsten?

Bovenstaande zijn een aantal voorbeelden waarbij brainspotting je kan helpen.

Na een aantal sessie ervaar je al de voordelen van de brainspotting sessies. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt kiezen wat voor jou goed is. Je komt lekkerder in je vel te zitten, alles lijkt wel makkelijker te gaan.

Wil je meer rust in je denken, de constante gedachten tot rust brengen, gun jezelf een sessie, je zult het heerlijk vinden.

Review: “Lisette heeft mij veel inzichten gegeven in mijn emoties en gedrag. Ik voel mij meer ontspannen en leef bewuster! Brainspotting is een bijzondere ervaring wat mij een hoop heeft geleerd, zeker een aanrader!”

Hoe werkt het?

Merk je dat je ergens mee zit of dat het niet goed met je gaat maar heb je geen idee waar het mee te maken heeft?

Dit is iets wat ik vaak zie. Ons brein kan je als het ware op delen in verschillende delen. De prefrontale cortex het deel waarbij wij kunnen plannen. Het limbische deel, waar onze emoties zitten. Dit is een belangrijk deel waar geen taal aanwezig is. Het kan dus zo maar zijn dat je snel boos of verdrietig bent, maar dat je er geen verklaring voor kunt vinden. Grote kans dat het zich manifesteert in dit deel van het het brein, waar geen taal aanwezig is. Hierdoor kun je ook niet vertellen wat er nu precies is wat je dwars zit.

Hoe is brainspotting ontstaan?

David Grand werkte met EMDR. Tijdens een sessie viel hem op dat de ogen van de client anders reageerde dan voorheen. Hij besloot zijn vinger stil te houden op die oogpositie. Er gebeurde op dat moment van alles, van reflexen tot flashbacks. Dit is het moment geweest dat brainspotting is geboren. In deze ervaring wekte hij met een kunstschaatser waarbij het haar niet lukt om een bepaalde techniek uit voeren. Na de bewuste sessie lukt het haar wel.

Hoe werkt het in mijn coachpraktijk?

Na een kennismaking, vaak telefonisch plannen wij een afspraak in. Je gaat ervaren wat mijn begeleiding voor jou kan betekenen. Meestal zie ik dat een sessie of 7 zorgt voor een goed en blijven resultaat. Na het traject of de sessie geef ik je voldoende handvatten mee zodat je verder zelf aan de slag kunt gaan. Tijdens de sessies krijg je muziek en een oefening te horen dit gaat je na en tijdens de sessie volop ondersteunen.

Ben je nu benieuwd of ik wat voor jou kan betekenen, stuur gerust een mailtje of bel mij. info@lisettegoldman.nl of 0619282929

 

 

No Comments

Add your comment