Hero’s Journey

Ontdek je innerlijke held en ga op een transformerende reis van zelfontdekking met onze training over de Hero’s Journey!

Jouw uitdagingen

 Je verlangt naar meer diepgang en betekenis in je leven.

 Je loopt vaak aan tegen obstakels of je valt steeds in terugkerende patronen.

Je bent opzoek naar meer vreugde, voldoening en ‘flow’ in je dagelijks leven.

Je zoekt naar manieren om stress te verminderen en meer innerlijke rust te vinden.

Ontdek met de hero’s journey hoe deze barrières kan doorbreken en je eigen potentieel te ontgrendelen.

Jouw weg naar success

• Door effectieve strategieën en methoden ga jij leren om met uitdagingen om te gaan, en ontwikkel veerkracht die je in staat stelt om elk obstakel te overwinnen.

• Je start je reis door zelfinzicht en bewustwording te ontwikkelen. Je verkent je eigen verlangens en diepgewortelde overtuigingen.

• Je gaat leren om te gaan met uitdagingen en ze te overwinnen.

• Met elke stap in de reis ervaar je je persoonlijke transformatie.

• Je ontwikkelt nieuwe perspectieven, verbetert je zelfvertrouwen en leer je alles te integreren in je dagelijkse leven.

“Maak je klaar om de held in jouw eigen verhaal te worden! Schrijf je nu in voor deze transformerende reis.”

AANMELDEN

Die gingen je voor…

“Zowel privé als zakelijk met de praktijk van Lisette te maken gehad en beide keren goed bevallen. Lisette is lief, oprecht en betrokken en helpt je stappen te maken in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Ze is duidelijk in haar communicatie en zet je aan tot denken. Uiteindelijk moet je zelf de verandering in gang zetten, maar ze helpt je bij het zetten van die eerste stap. En daarna loopt ze ook nog even met je mee! Heel fijn!”

Irene Verdouw

“Wat een bijzondere ervaring. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Maar ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet. Lisette wist mij elke keer zo goed te leiden in het proces. Daarnaast heeft ze een fijne persoonlijkheid waarbij ik mij kwetsbaar op durfde te stellen.”

Arenda Zandbergen

“Lisette kan goed luisteren en je daarnaast ook kennis laten maken met je eigen (onbewuste) gedachten. Ze heeft mij een spiegel voorgehouden waardoor ik mijn gedachten beter heb leren begrijpen. Heel erg waardevol! Ook de DISC analyse gaf heel erg veel inzicht en wil ik iedereen aanraden!”

Carine en Niels van Kesteren

Jouw Coach

Ik ben Lisette, moeder van 2 jonge kinderen en woon met mijn gezin in Sassenheim.

Voordat ik besloot om mij volledig te richten op de ontwikkeling van mensen was ik werkzaam bij een grote bank.

Deze ervaring heeft mij geleerd dat ik mij verder wilde ontwikkelingen als coach en ben ik volledig voor het ondernemen gegaan. Met mijn coaching en brainspotting therapie wil en kan ik jou helpen om je eigen reis te maken en volledig je Zelf te worden.

 

Praktische informatie

Met maximaal 4 deelnemers doorloop de verschillende fases van het hero’s journey. Iedere bijeenkomst geeft verdieping op de bijeenkomst ervoor. In de groep leer je van elkaar en wij zorgen er gezamenlijk voor dat het veilig is.

Sessies en bijeenkomsten

– 6 groepsbijeenkomsten

– 2 individuele coach momenten

Elke bijeenkomst: 9:00-12:00

6 september | 27 september | 18 oktober | 8 november | 29 november | 10 januari 2025

Prijs en aanbieding

€997,- incl BTW

Aftrekbaar als zakelijke ondernemer of via loondienst vanuit een ontwikkeling bugdet.

Extras

Voeg voor €200 een persoonlijkheidsanalyse toe aan je traject, met keuze uit ODIN, ODC, of DISC. Prijs inclusief BTW en gesprek, geldt alleen in combinatie met de volledige reis.

Locatie

Alle bijeenkomsten en individuele sessies zijn op de Menneweg 34 in Sassenheim. Voor koffie, thee en kleine versnapering wordt gezorgd.

“Deze reis is voor iedereen die het aandurft om meer betekenis te geven aan zijn of haar leven, meer zelfvertrouwen en moed te ontwikkelen, effectief om te leren gaan met obstakels, meer flow willen ervaren en minder stress.”

 

Vragen?

Neem gerust contact met mij op.