Coachprogramma

Coachprogramma

Negen maanden lang elke 3 weken (10 x totaal) een persoonlijke coach die jou begeleid om jouw doelen te bereiken.

Negen maanden van conceptie tot geboorte. In negen maanden een nieuw mens worden. In negen maanden van een situatie waar je niet blij van wordt naar een duidelijk pad waarbij je meer waarde en plezier uit het leven haalt.

Door de jaren heen krijgen wij allemaal invloeden van buiten af. We zijn veelal bezig met de ander; wat heeft die nodig, wat zou die over mij vinden. Dat doen we bewust dan wel onbewust. Hierdoor kan het zomaar voorkomen dat je niet je eigen pad bewandeld.

 

You enter the forest
At the darkest point,
where there is no path.

Where there is a way or path,
it is someone else’s path.

You are not on your own path.

If you follow someone else’s way,
you are not going to realize
your potential.

Joseph Campbell

Jouw pad

Het moment om jouw eigen pad te gaan bewandelen is nu. Er is geen beter moment. Ik begeleid je hier graag in. Samen gaan we op zoek naar de hobbels / heuvels / bergen die overwonnen moeten worden; de uitdagingen die je aan moet gaan; de belemmerende gedachten die je hebt; en wat we verder tegenkomen op jouw pad.

En natuurlijk het verminderen van stress en te zorgen dat je volop leeft. Iedere dag opstaan met nieuwe energie.

  • Ben jij toe om de regie over jouw eigen leven terug te krijgen?
  • Wil je nu eens tijd maken voor de dingen die jij belangrijk vindt?
  • Eindelijk een einde maken aan het gevoel van te kort schieten?
  • Alles wat in jezelf hebt zitten er ook uit halen?
  • Met minder stress en beter slapen door het leven gaan?

Negen maanden trekken wij gezamenlijk op, ik begeleid je op het eerste deel van je pad, daarna ben je in staat om je pad verder vorm te geven.
10 individuele sessies waarvan in ieder geval 1 in het teken staat van jouw persoonlijke visionboard.

Inhoud van het programma

De inhoud van deze sessies kunnen er altijd anders uit zien. Ik maak gebruik van de volgende methodes:

Ontwikkelingsgerichte coaching, Jungiaanse coaching, Brainspotting, Geleide Imaginaties, Dromen analyseren, Intuïtief tekenen/schilderen. Het programma stemmen we af aan wat jij nodig hebt. Per sessie kijken we wat er speelt en waar je aan wilt werken. Afhankelijk hiervan maken wij een keuze uit de verschillende methodes die ik je kan aanbieden.

Wil je naast deze methodes nog een stap dieper dan bied ik de mogelijkheid om te werken met de de gedragsanalyse en de talenten assessment.  De DISC analyse geeft je inzicht in je gedrag en drijfveren. De ODC analyse deze assessment geeft je inzicht in je onbewuste drijfveren.

Prijs

Individueel € 1.045 euro incl BTW
Traject inclusief DISC analyse 1.150 incl BTW
Traject inclusief ODC analyse 1.400 incl BTW
Zakelijke tarieven in overleg.

Dit betekent, dat jij voor 9 maanden lang iedere 3 á 4 weken een moment hebt waarin je bewust investeert in jezelf, je blijft hierdoor in ontwikkeling en je zult zien dat dit blijvende resultaten oplevert. Je komt (weer) op jouw pad.

De individuele sessies vinden plaats in mijn coachpraktijk in Sassenheim. Tussen de sessie door mag je contact zoeken op het moment dat je ergens tegen aanloopt of iets wilt delen.

Tip! Overleg met je werkgever of er mogelijkheden zijn om dit financieel te compenseren. Vaak is er een ontwikkelbudget dat je hiervoor kunt inzetten.

 

Alles wat aandacht krijgt, dat groeit.

 

Gun jezelf die kans en ervaar hoe het is om op deze manier aandacht aan jezelf te geven.

Voor meer informatie kun je altijd mij mailen of bellen. info@lisettegoldman.nl of telefoonnummer: 0619282929

Ik ben aangesloten bij NOBCO. Ik ben een geaccrediteerd coach op practitioner niveau en verdiep me momenteel als Jungiaans coach (senior practitioner niveau)

 

 

 

Comments: 2

  1. Marielle schreef:

    Als investering in en cadeau aan mezelf het gehele traject gevolgd bij Lisette met de ODC meting en de twee workshops. Op advies van Lisette mijn werkgever gevraagd of ze wilde bijdragen aan het traject, waarna ik de helft vergoed heb gekregen uit mijn persoonlijk ontwikkelbudget! Al super veel verschillende hulpmiddelen geprobeerd en niemand leek mij in beweging te krijgen, maar bij Lisette gebeurde er gelijk na de eerste sessie al iets. De workshops met meerdere mensen waren super leerzaam, interessant en er heerste een prettige sfeer in de kleine groep. De ODC meting heeft mij een helder inzicht gegeven in mijn kansen en valkuilen. Het gehele traject heeft mij echt super goed geholpen, ik ben blij dat ik het volledige traject heb afgerond. Lisette is een super fijn mens en heeft mij altijd het gevoel gegeven oprechte aandacht te hebben voor mij. Oprecht een waardevolle investering in jezelf!

  2. […] De verschillende trajecten zijn mogelijk met 5 of 7 sessies. Wil je net wat meer dan heb ik ook coachprogramma’s. Dit programma stemmen wij helemaal af op jouw […]

Add your comment